Medya

Bozyel Lastikçilik Zirveyi Zorluyor

Bozyel Lastikçilik şirketinin güler yüzlü hizmetiyle zirveyi zorluyor. Şirket kurucuları İlhami Öksüz ve Adnan Altıntop, 1984 yılında inşaat sektörüyle

başlayan birlikteliğin 2000 yılında Good Year distribütörlüğüne uzandığını söylüyor. Bu güçlü ortaklığın bugün bir çok ilde tali bayisi olan ciddi bir
şirket haline geldiğini belirten Öksüz ve Altıntop, zirai ve iş makinesi lastikleri ile BTK lastikleri bayiliğini de şirkete dahil ettiklerini belirtiyor.

SÜREKLİ HEDEF BÜYÜTÜYORUZ

Başarılı ve bir o kadar da sektöründe ve ülke çapındaki olumsuzluklara rağmen birliktelikten kopmadan örnek bir ortaklık sergileyen Öksüz ve Altıntop, “Bugünlere gelmemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” diyor. Good Year ve Yiğit Akü’nün distribütörlüğü yapan Bozyel Lastikçiliğin her zaman hedef büyüttüğünü belirten Öksüz ve Altıntop, “100 yılı aşkın büyük bir kuruluş olan ve dünyanın en iyi markaları arasında yerini alan Good Year ile 40 yılı aşkın bir süredir üretimine devam eden Yiğit akü bir çok Avrupa ülkesine ihraç yapıyor. Elbette firmamız her şeyden önce kaliteye önem veriyor. Sektörümüzde hızla yükselişimizi devam ettirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Sektörümüzde 20 yıla yakın bir süredir hizmet veren firmamız genç dinamik ve güler yüzlü çalışanlarıyla sektörde daha dinamik bir yapı elde ederek sektörde hak ettiği yeri almıştır.” diye düşüncelerini dile getirdiler.

SEKTÖRE YÖN VERİYORUZ

Öksüz ve Altıntop, firmanın Mersin yolu üzeri Vedat Dolakay sebze hali karşısında Bozyel lastikçilik olarak 500 metrekarelik alanda binek, kamyonet, kamyon, otobüs, iş makinesi ve forklift lastiklerinde toptan ve perakende satış ve servis hizmeti verdiğini ifade ettiler.

Oksüz ve Altıntop, “Yeterli stok, ürün yelpazesi ve deneyimli personelimizle birlikte sektöre yön veren servis anlayışımız sayesinde müşterilerimize en iyiyi sunuyoruz. Güler yüzlü personelimizle hizmet etmeye devam ediyoruz. verdiğimiz hizmetlere, güvenilirlik, dürüst çalışma ve sürekli müşteri memnuniyeti anlayışını kalıyoruz. Firmamız sürekli büyüyen bir ivme ile yolu devam etmektedir. Gelecekte de bu ivmelenmeyi korumak için aralıksız çalışıyoruz. Bugüne kadar büyümemizde bize destek veren ve verecek olan dost ve müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” diyerek, bundan sonra da güçlü bir şekilde hizmete devam edeceklerini anlattılar.