Medya

Yiğit Akü A.Ş.’den Farkındalık Çağrısı “Beni Görmen İçin Ne Yapmalıyım?”

Yiğit Akü, Sosyal sorumluluk ve duyarlılık projesinde çok önemli bir gündeme imza atarak, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık çağrısı başlattı.   

 

Yiğit Akü, Dünya’da 70’den fazla ülkede kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde; masum canlıların temel haklarına saygı duyulması gerektiğinin altını çiziyor.  Yiğit Akü, Dünya’da 70’den fazla ülkede kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde; masum canlıların temel haklarına saygı duyulması gerektiğinin altını çiziyor.  Yiğit Akü, tüm canlıların başta yaşam özgürlüklerini sağlama, barınma, beslenme ve can güvenliklerinin sağlanmaları konusunda bir çağrıda bulunarak, ve “BENİ GÖRMEN İÇİN NE YAPMALIYIM?” sloganı ile sosyal sorumluluk ve duyarlılık projesi kapsamında farkındalık çağrısını toplumsal gündeme taşıyor.

 

Bizlerin ve yetiştirdiğimiz kuşakların en temel görevlerinden biri  “doğayı ve hayvanları korumak.” Bu ilkeler doğrultusunda; doğanın kendi sistemi içinde sürdürdüğü dengesini desteklemek hepimizin elinde. Biz de Yiğit Akü olarak hayvan dostlarımızın sesini duyurabilmek adına Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde projemizin startını verdik.  Sosyal medyanın gücü sayesinde büyük kitlelere erişim sağlayarak güzel bir etkileşim sağladık ve ‘’BENİ GÖRMEN İÇİN NE YAPMALIYIM?”  farkındalık çağrımız hızla büyüdü. Bu konu kapsamında farklı projelerimiz ile her zaman sosyal sorumluluk projelerine desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hayatı hep birlikte paylaşıyoruz. Yeryüzünde var olan tüm hayvanları görmezden gelmeden, onların da yaşam haklarına sahip olduklarının farkında olarak yaşamak için Yiğit Akü olarak var gücümüz ile çalışıyor, ‘’İleriye Götürür‘’ felsefemizi her geçen gün geliştirerek, toplumsal farkındalık yaratmaya gayret göstereceğiz.