Ödüller

TAYSAD Ödül Töreni

Taşıt Araçları Yan Sanayi Derneği (TAYSAD) 39. Olağan Kurul Toplantısı kapsamında gerçekleşen Ödül Töreni’nde; Yiğit Akü “Endüstriyel Tasarım” kategorisinde 1. seçilerek, Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Taşıt Araçları Yan Sanayi Derneği (TAYSAD) 39. Olağan Kurul Toplantısı kapsamında gerçekleşen Ödül Töreni’nde; Yiğit Akü Endüstriyel Tasarım kategorisinde 1. si seçilerek, Başarı Ödülü’ne layık görüldü.   Ödülü Yiğit Akü A.Ş. Finans Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Serkan KIRAÇOĞLU aldı.

TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper KANCA önderliğinde TAYSAD üyeleri arasında gerçekleşen “Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, İhracat ve Eğitim” alanlarında  başarı gösteren kurumlara ödülleri takdim edildi.

Yiğit Akü Endüstriyel Tasarım kategorisinde 1. seçilerek, başarılarının hız kesmeden devamının olacağını belirtti.  2017 yılı başlangıcında bir çok ödül ve başarı ile anılan Yiğit Akü, son 5 yılda göstermiş olduğu ivmeyi yenilik, inovasyon, ar-ge ve yüksek katma değerli faaliyetlerde yer alarak, sektöre kazandırdığı üstün nitelikli ürünler ile sağladığını aktardı.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 5 kıtada 90 dan fazla ülkeye ihracatı ile de sektörün lider kurumları arasında ön sırada olduğunu gösterdi.