Medya

Yiğit Akü; 2018 Yılında Ödülleri ile adından söz ettiriyor.

Yiğit Akü; Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması arasında; ilk 500’de yerini aldı. Başarıları ile adından söz ettiren Yiğit Akü; 2018  Yılında Ödülleri ile adından söz ettiriyor.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda Ankara Sanayi Odası Üyesi olan Yiğit Akü; sıralamada 298. Sırada yer alarak geçen yıl ki konumunu 71 basamak ileriye taşımış ve başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başkent başta olmak üzere; ülkemizde ve global arenada akü sanayisine yön veren isimler arasında yer alan Yiğit Akü, Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırım, girişim, kazanım ve daha bir çok yenilik ile kazanımı yüksek değerler ile anılıyor.

Başarılarının hız kesmeden devamının olacağını aktaran YİĞİT; geçmişten bu güne bir çok ödül ve başarı ile anıldıklarını belirterek; son 5 yılda göstermiş olduğu ivmeyi yenilik, inovasyon, ar-ge ve yüksek katma değerli faaliyetlerde yer alarak, sektöre kazandırdığı üstün nitelikli ürünler ile sağladığını belirtiyor.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracatı ile de sektörün lider kurumları arasında ön sırada olduğunu kanıtlıyor.