Fuarlar

%100 Milli Sermayesi ile Sektöründe Fark Yaratan Yiğit Akü, Global Arenada Türkiye’yi Temsil Ediyor

%100 Milli Sermayesi ile sektöründe fark yaratan Yiğit Akü,  Global Arenada Türkiye’yi temsil ediyor. Yurtdışı fuarları ile gündemde olan Yiğit Akü;utomechanica Moskova ve Auto Parts West Afrika fuarlarının ardından Amerika Las Vegas AAPEX 2017 Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı’nda.

%100 Milli sermayesi ile fark yaratan Yiğit Akü; 2017 yılında Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya’daki uluslararası fuar katılımları ardından 31 Ekim- 2 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek dünya otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan AAPEX 2017 Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı ile adından söz ettirecek.

Yiğit Akü katılım sağladığı yurtdışı fuarlarında inovasyonu yüksek, prestij kategorisinde akıllı aküler, Stop Start teknolojisi ile üretilmiş özel aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, elektrikli araçlara özel lityum iyon aküler ile uluslararası arenada tedarikçileri ve tüketicileri ile buluşacak. Teknolojik yatırımları ile alanında fark yaratan Yiğit Akü Las Vegas’ta gerçekleştireceği fuarda uluslararası iş birlikteliklerini de gündeme getirecek.

Global arenadaki yatırım gücü ve fuar katılımları ile sektöründe adından söz ettiren %100 milli sermaye ve milli akü üreticisi Yiğit Akü, çözüm odaklı yaklaşımı, yenilikçi yapısı ve inovasyonu güçlü adımları ile çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 40 yılı aşan tecrübesi, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracatı ile sektöründe lider adımlar ile ilerleyecek.