Fuarlar

Yiğit Akü, Auto Parts West Africa Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi Fuarı’nda ilgi odağı oldu.

Yiğit Akü, Ghana International Trade Fair Centre’de düzenlenen; Auto Parts West Africa Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi Fuarı’nda ilgi odağı oldu. 

Üstün nitelikli ürün yelpazesi ile global arenada boy gösteren Yiğit Akü, Afrika/Ghana’da büyük ilgi gördü. Yiğit Akü, 13-16 Eylül 2017 tarihleri arasında Ghana International Trade Fair Centre’de düzenlenen Auto Parts West Africa Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi Fuarı’na katılım sağlayarak, prestij kategorisinde akıllı aküler, Stop Start teknolojisi ile üretilmiş özel aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, elektrikli araçlara özel lityum iyon akülerini sektör ve tüketicileri ile buluştu.

Uluslararası yatırım gücü ve fuar katılımları ile sektöründe adından söz ettiren %100 milli sermaye ve milli akü üreticisi Yiğit Akü, çözüm odaklı yaklaşımı, yenilikçi yapısı ve inovasyonu güçlü adımları ile çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 40 yılı aşan tecrübesi, 5 kıtada 90 dan fazla ülkeye ihracatı ile sektöründe lider adımlar ile ilerliyor.

Etiketler