Fuarlar

%100 Milli Sermayesi İle Sektöründe Fark Yaratan Yiğit Akü, TÜYAP / WIN EURASIA Fuarında Büyük İlgi Gördü.

Yiğit Akü, TÜYAP/ WIN EURASIA fuarına katılım sağlayarak, inovasyon, yenilik ve üstün girişimlerini sektörle buluşturdu. Yiğit Akü, sektöre kazandırmış olduğu başarılı ürün gamı ile yine adından söz ettirdi.

2018 yılına hızla giriş yapan ve global arenadaki yerini koruyan Yiğit Akü;  prestij kategorisinde akıllı aküler, Stop Start teknolojisi ile üretilmiş özel aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, elektrikli araçlara özel lityum iyon aküler ile boy gösterdi.

Yiğit Akü; iç ve dış piyasa ile olan iş birliktelikleri ve üstün tedarik gücünü gözler önüne serdi. Bünyesindeki seçkin ürün yelpazesi ve inovasyona dayalı nitelikli ürünleri ile sektörün nabzını tuttu.

Çözüm odaklı yaklaşımı ve yenilikçi yapısı ile 40 yılı aşkın süredir fark yaratan Yiğit Akü, sektörün temsilcisi olarak TÜYAP/ WIN EURASIA fuarı’nda tedarikçileri, bayileri ve uluslararası arenadaki iş ortakları ile bir araya gelerek, büyük övgü topladı.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat yaparak, lider adımlar ile sektörün öncüsü olmaya devam ediyor.