Fuarlar

Yiğit Akü Las Vegas AAPEX Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

%100 Milli Sermayesi ile sektöründe fark yaratan Yiğit Akü,  Global Arenada Türkiye’yi temsil ediyor.

Yurtdışı fuarları ile gündemde olan Yiğit Akü; Amerika Las Vegas AAPEX 2017 Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

%100 Milli sermayesi ile fark yaratan Yiğit Akü; 2017 yılında Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya’daki uluslararası fuar katılımları ardından 31 Ekim- 2 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen dünya otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan AAPEX 2017 Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı’nda nitelikli ürün yelpazesi ve başarıları ile adından söz ettirdi.

Yiğit Akü katılım sağladığı yurtdışı fuarlarında inovasyonu yüksek, prestij kategorisinde akıllı aküler, Stop Start teknolojisi ile üretilmiş özel aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, elektrikli araçlara özel lityum iyon aküler ile uluslararası arenada tedarikçileri ve tüketicileri ile buluştu. Teknolojik yatırımları ile alanında fark yaratan Yiğit Akü Las Vegas’ta katılım sağladığı fuarda uluslararası iş birliktelikleri ile de gündeme geldi.

Global arenadaki yatırım gücü, %100 milli sermaye ve milli akü üreticisi olan Yiğit Akü, çözüm odaklı yaklaşımı, yenilikçi yapısı ve inovasyonu güçlü adımları ile çalışmalarına tüm hızıyla ediyor.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 40 yılı aşan tecrübesi, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracatı ile sektöründe lider adımlar ile ilerliyor.