Medya

Yiğit Akü, 27-30 Ağustos 2018 tarihinde; MIMS Automechanika Moscow Fuarı’nda

06.08.2018

Yiğit Akü, 27-30 Ağustos 2018 tarihinde; MIMS Automechanika Moscow Fuarı’nda

Üstün nitelikli ürün yelpazesi ile global arenada boy gösteren Yiğit Akü, dünya otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan Rusya MIMS Automechanika Moscow Fuarı’nda güçlü marka değeri ve seçkin ürün gamı ile fark yaratacak.

Yiğit Akü; yıl içerisindeki Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya’daki uluslararası fuar katılımları ardından 27-30 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan dünya otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri MIMS Automechanika Moscow Fuarı’nda boy gösterecek.

Yiğit Akü katılım sağladığı yurtdışı fuarlarında inovasyonu yüksek, prestij kategorisinde akıllı aküler, Stop Start teknolojisi ile üretilmiş özel aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, elektrikli araçlara özel lityum iyon aküler ile uluslararası arenada tedarikçileri ve tüketicileri ile buluşacak.

Uluslararası yatırım gücü ve fuar katılımları ile sektöründe adından söz ettiren %100 milli sermaye ve milli akü üreticisi Yiğit Akü, çözüm odaklı yaklaşımı, yenilikçi yapısı ve inovasyonu güçlü adımları ile çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 40 yılı aşan tecrübesi, 5 kıtada 90 dan fazla ülkeye ihracatı ile sektöründe lider adımlar ile ilerleyecek.