Ödüller

Yiğit Akü; Türkiye’nin “En Parlak 100 Şirketi” arasında …

Yiğit Akü; Türkiye’nin “En Parlak 100 Şirketi” arasında 39. sırada yerini aldı

 Türkiye’nin %100 Milli ve Yerli Akü üreticilerinden Yiğit Akü; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Londra Borsası işbirliğiyle hazırlanan Türkiye’nin “En Parlak 100 şirketi” arasında 39. Sırada yerini alarak 3 yıllık bileşik büyüme oranını 24,65’e çıkardı.

2017 yılını sektöründe önemli ve katma değeri yüksek ödüler ile geçiren Yiğit Akü,  Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Londra Borsası işbirliğiyle hazırlanan Türkiye’nin “En Parlak 100 şirketi arasında yer alarak, 2018 yılında da başarılarının devam edeceğini aktardı.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği üretiminde ve ihracatta istikrarlı büyümeye özen gösterdiklerini belirten Yiğit Akü, “İleriye Götürür” ilkesi ile her yıl ortalama bir büyüme çizelgesi hedeflerinin olduğunu belirtti.  Yatırımlarını, geliştirdikleri inovasyon ve Ar-Ge faaliyetlerini ihraç etme hedefi ile dünya pazarında söz sahibi olma konusunda iddialı olduklarını aktardı.

Global üretici ve tedarikçi olarak Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayan Yiğit Akü, ayrıca 2017 yılında en yüksek ihracat yapan kurumlar arasında yerini alarak, üstün başarılarını kanıtladı.