Medya

Yiğit Akü, Otomotiv Endüstrisinde şampiyonlar arasında yerini aldı.

Yiğit Akü, Otomotiv Endüstrisinde en fazla ihracat yapan otomotiv ve yan sanayi şampiyonları arasında yerini aldı.

Yiğit Akü; Türkiye’nin Otomotiv Sektörü ilk 100 İhracatçı firması arasında 24. sırada yerini alarak, %100 Milli Sermaye gücü ile ihracattaki başarılarını bir kez daha kanıtladı.
Yiğit Akü, Uludağ Otomotiv Endüstri İhracatçıları Birliği (OİB) TİM tarafından derlenen Türkiye’nin Otomotiv Sektöründeki ilk 100 İhracatçı firması arasında 24. sırada yerini alarak, global üretici ve tedarikçi unvanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam eden Yiğit Akü Otomotiv Sektöründe her yıl istikrarlı bir ivme göstererek, adından söz ettirmeye devam ediyor.   İnovasyon, ar-ge, ür-ge ve yüksek katma değer sıralamalarında yerini alan ve sektörün temsilcisi olarak adından sıkça söz ettiren Yiğit Akü, başarılarını sürdürmeye hızla devam ediyor.
Çözüm odaklı yaklaşımı, yenilikçi yapısı ve ihracattaki başarıları ile 40 yılı aşkın süredir fark yaratan Yiğit Akü, ekonomik gelişmenin kaynağı ve yatırımları ile 5 kıtada 90’dan fazlaya ülkeye ihracatı ile sektörün öncü kuruluşları arasında adından söz ettiriyor.