Makaleler

Akü Fiyatları

Akü fiyatları, ürün çeşidine göre değişmektedir. Aracınızın model ve markasına göre uygun aküyü seçerek, satın almalısınız. Aküler, içinde elektrik enerjisi depolar. Araçlar elektrik ile çalışmaz ama benzinin yakılması için sağlanan ateşleme elektrik enerjisi ile olur. Bu nedenle araçlarda akü bulunur. Akü bittiği anda araç çalışmaz. Bunun nedeni bahsettiğimiz gibi ilk ateşlemenin elektrik enerjisi ile yapılmasıdır. Uzun bir yola çıkmadan önce akünüzün durumunu kontrol etmek gerekir. Araç yol gittikçe akü şarj olur. Ama uzun bir süre sonra, akü tamamen boşaldığında yenisinin alınması gerekir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir akü ile aracınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve kampanyalar için firmamız ile iletişime geçin.

Akü fiyatları arasında en çok aranan binek araçlar için kullanılan akülerin fiyatlarıdır. Binek araç aküleri, uzun ömürlü ve sık kullanıma dayanıklı olarak üretilmiştir. Gün içinde bile birçok sefer kullanılan binek araçlar için özel sistemler ile aküler üretilmiştir. Akü plakaları kalsiyum alaşımlı olarak üretilmiştir. Her türlü hava koşulunda kusursuz çalışır. En soğuk havalarda bile yüksek marş gücü sağlar. Size arabanızda keyifli bir yolculuk yapmak kalır. Farklı araç ve modellere uygun ürünleri ile ihtiyacınız olan aküye ulaşabilirsiniz. Ödeme koşullarından taksit seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Kampanyaları takip ederek de indirimli akü satın alabilirsiniz. Kaliteli aküye sahip olduktan sonra, yollara çıkmaktan korkmayacaksınız.

Akü fiyatları için kataloğumuzu inceleyebilirsiniz. Aracınıza uygun akü çeşidini bilmiyorsanız, müşteri temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz. Yaygın servis ağı ile Türkiye’nin neredeyse her yerinde hizmet veren bayilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Akünün nerede ve ne zaman biteceği bilinmez. Hazırlıklı olmak ve aracın hareketlerini dinlemek gerekir. Aküler kendi kendini şarj edebilme özelliğine sahiptir. Bunun için aracın çalışması ve belli bir yol gitmesi gerekir. Eğer aracınızı uzun süre kullanmayacaksanız, aküyü sökmeniz ya da ara sıra çalıştırıp akünün şarj olmasını sağlamanız gerekir. Aksi takdirde akü boşalır ve aracınız da çalışmaz. İhtiyacınız olan zamanda arabanızı kullanamazsınız. Akü takviyesi yaparak, aracınızı çalıştırabilirsiniz. Bu akü takviyesi için akü takviye kablosu gerekir.

Akü fiyatları düşünüldüğünde ilk etapta akü takviyesi ile aracı çalıştırmak uygun gelebilir. Ama kaliteli ve yeni bir akü aracınızdan daha fazla verim almanızı sağlar. Her dakika bitebilecek bir akü ile kimse yola çıkmak istemez. Bu hiç güvenli bir durum değildir. Kimsenin olmadığı bir yolda kalabilirsiniz. Yol yardımı çağırmak ve istediğiniz yere ulaşmak çok zaman alır. Bunun için akünün durumunu kontrol edip, ihtiyaç olduğunda aküyü değiştirmek size sorunsuz bir yolculuk için zemin hazırlar. Üstün performanslı akülerimiz ile yolculuklarınızda sorun çıkmaması için çalışıyoruz. %100 yerli üretim ile ülkemizin ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Üretim tekniklerimiz ile doğaya zarar vermeden, enerjiyi uzun ömürlü hale getiriyoruz.

Akü Değişimi Çok Zaman Alır Mı?

Akü fiyatları dışında akü değişiminin de ne kadar zaman aldığı önemlidir. Yolda kalan ve yetişmek zorunda olduğu bir toplantısı olan kişi vakit kaybetmek istemez. En yakın akü değişim merkezinde işlemler yapılarak, yol devam edebilirsiniz. Bu kısa bir zaman alır. İşinin uzmanı olan teknik ekip ile değişim sorunsuz olarak en kısa sürede yapılacaktır. Siz de performansı yüksek yeni takılan akü ile aracınızın gücünü daha fazla hissedeceksiniz. Eski akünün özenle çıkarılması ve yeni akünün yerine ustalık ile takılması gerekir. Akünün oturması gereken kısıma dikkat edilmelidir. Takılması gereken artı ve eksi kutuplara göre yerleşim yapılmalıdır. Aracınızda bir sorun çıkmaması ile akü satın aldığınız bayide montaj işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorum yazmak için tıklayınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir