Makaleler

 Start Stop Akü

Star stop akü, satın almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Araba Aküsü, binek araç aküleri arasından arabanızın teknolojisine uygun aküleri seçerseniz, performanslı bir sürüşün keyfini çıkaracaksınız. Farklı teknolojisi ile klasik arabalardan farklı olan arabalar için de farklı aküler üretilmektedir. Start stop, aranızın düşük km ile çalıştığında enerji tasarrufu sağlamak için durmasını sağlar. Bu teknoloji sayesinde, sürekli trafik çilesi çeken sürücülerin hayatına bir rahatlık katılmıştır. Trafikte sürekli yapılan dur kalk nedeni ile çok fazla yakıt harcanmaktadır. Aracınız zorla akan trafikte bu teknoloji sayesinde kendiliğinden durur. Böylece boşuna benzin harcamaktan kurtulursunuz. Bazı sürücüler için bu çok pratik bir özelliktir. İstanbul gibi trafiği ile insanı yoran kentlerde, araba satın alırken insanlar bu özelliğe sahip arabaları tercih etmektedir.

Star stop akü, düşük hızda sürekli kendiliğinden duran bir araba için tasarlanmıştır. Aracın aküye ihtiyaç duyduğu en önemli an kapanan bir arabanın tekrar çalıştırıldığı andır. Bu nedenle aküler özel olarak üretilir. Yüksek performanslı ve sık çalışmaya uygun olurlar. Diğer klasik araba akülerine göre 4 kat daha uzun ömürlüdürler. Çok fazla kullanıldığı için çok fazla şarj olabilir ve şarj süresi kısadır. Ürün izleme sistemi sayesinde, akünün durumunu kontrol edebilirsiniz. Trafikte kaldığınız ve aracın kendini stop ettiği bir anda trafikte kalmamak için aracınızın aküsünün durumunu sürekli kontrol edebilirsiniz. Aküler gerekli tüm standartlara uyularak üretilmektedir.

Star stop akü, çift kapalıdır ve bakım gerektirmez. Akü tamamen bitene kadar güvenle kullanabilirsiniz. Kaliteli ürün garantisi ile firmamız üzerinden arabanıza uygun akü siparişi verebilirsiniz. Arabanıza uygun akü modeli için satış temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz. Start stop arabalar, son dönemde çok fazla tercih edilen arabalar haline geldi. Trafikte hayatı kolaylaştıran yapısı ile hem otomatik hem de manuel arabalar için aranan bir özellik oldu. Bu özellik arabalarda tercihen kullanılmaktadır. İsterseniz bu özelli aktif hale getirebilirsiniz, isterseniz de kapatabilirsiniz. Çok trafik olmayan zamanlarda bu özelliği kapatabilirsiniz. Yoğun bir trafiğe girdiğinizde de yakıt tasarrufu için bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Star stop akü, montaj işlemleri kısa süre içinde teknik elemanlarımız tarafından yapılabilmektedir. Ürünü sipariş verdikten sonra montaj ile görevli çalışanlar arabanıza uygun aküyü takacaklardır. Bu işlem kısa sürede tamamlanır ve yolunuza devam edebilirsiniz. Arabanızın performansını olumlu yönde etkileyen yeni akü ile yollarda keyifle gideceksiniz. Sağladığı %25 ekstra marş gücü ile, dur kalk durumlarında vakit kaybetmeden yolunuza devam etmenizi sağlar. Çok fazla kullanılacağı için daha fazla şarj kabulü yapar. Bu oran diğer akülere göre %50 fazladır. Tüm start stop arabalar ile uyumludur. Elektronik sistemler ile de uyum içinde çalışır. Akülerimiz, üstün performans ilkesi ile size uzun süreli kullanım ve sürüş sağlar.

Start Stop Akü Satış Fiyatları ve Ödeme Koşulları

Star stop akü fiyatları aracın modeline göre değişir. Çünkü her araç için gerekli enerji farklıdır. Akü fiyatları, en ucuz akü fiyatları şeklinde arama yapan kişiler için öncelikle aküler elektrik enerjisini kimyasal enerjiye dönüştürür ve depolar diyebiliriz. İhtiyaç olduğunda da elektrik enerjisi olarak siz geri verir. Arabanın çalışması için elektrik enerjisi ile ateşleme yapılması gerekir. Bu start stop arabalarda daha fazla ihtiyaç duyulan bir enerjidir. Aküler bu nedenle daha fazla kapasiteye sahiptir. Bu da diğer araba akülerine göre biraz daha pahalı olmasına neden olmuştur. Uzun süreli kullanımı ile bu fark kapatılır. Siz de aracınız için kaliteli ve performans sağlayacak bir akü arıyorsanız, firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Uygun ödeme koşulları ile akü satın alabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorum yazmak için tıklayınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir